Pomagala za hodanje

Pomagala za hodanje su lagana, stabilna i jednostavna za korištenje. Podesiva su po visini potrebnoj individualnim potrebama korisnika, jednostavna su za korištenje. Imaju gumene završetke na krajevima, koji pružaju tiho korištenje te zaštitu od proklizavanja. Osim prodaje, obavljamo uslugu servisa i najma svih medicinskih pomagala. Dostavu u Zagrebu i okolici do 30 kilometara obavljamo besplatno, a ostale gradove po cijeni dostave.


HODALICE

Hodalica je lagana, stabilna i jednostavna za korištenje. Moguće ju je podesiti po visini potrebnoj individualnim potrebama korisnika i jednostavna je za korištenje. Ima gumene završetke na krajevima, koji pružaju tiho korištenje te zaštitu od proklizavanja.
Visoka hodalica s osloncem na laktove. Idealno pomagalo za teško pokretne osobe. (slika 6 i 7)
Maksimalno opterećenje: 100 kg.


ROLATORI

Rolator je idealan za pomoć starijim i nemoćnim osobama. Nudi mogućnost individualne prilagodbe tako što se može podešavati po visini. Sklopiv je i jednostavan za transportiranje, ima funkciju blokade kotača. Osim toga, rolator je prilagođen i vanjskim uvjetima, a gume nije potrebno pumpati.
Maksimalno opterećenje: 130 kg.


ŠTAKE

Štake su ergonomski oblikovane i vrlo lagane te pružaju odlično rasterećenje pritiska. Štake su podesive po visini, a gumeni završetak sprječava proklizavanje prilikom hodanja. Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji moguće ih je držati u jednoj ruci, na primjer, prilikom otvaranja vrata.
Maksimalno opterećenje: 120 kg.


ŠTAPOVI

Štapovi su ergonomski oblikovani i vrlo lagani te pružaju odlično rasterećenje pritiska, a gumeni završetak sprječava proklizavanje prilikom hodanja.