Invalidska kolica

Standardna invalidska kolica, elektromotorna invalidska kolica, elektromotorni invalidski skuter (nova i polovna). Pouzdana i udobna pomagala, jednostavna za korištenje.Podesiva su po visini potrebnoj individualnim potrebama korisnika. Osim prodaje, obavljamo uslugu servisa i najma svih medicinskih pomagala. Dostavu u Zagrebu i okolici do 30 kilometara obavljamo besplatno, a ostale gradove po cijeni dostave.


INVALIDSKA KOLICA

Standardna invalidska kolica osiguravaju mobilnost osobama, jednostavna su, aluminijska i sklopiva. Moguće ih je jednostavno transportirati i osobama osiguravaju mobilnost. Pružaju mogućnost podešavanja po potrebi pojedinca.
Maksimalno opterećenje: 150 kg.


INVALIDSKA KOLICA XXL

Invalidska kolica za veće ljude XXL, sklopiva kolica pružaju jednostavno rukovanje i jednostavno ih je transportirati. Pružaju mogućnost podešavanja po potrebi pojedinca. Velik izbor različitih modela polovnih kolica.


INVALIDSKA KOLICA SA KAHLICOM

Nova Invalidska kolica sa kahlicom za nuždu – Medipom pomagala Sjedište: 46 cm, Vanjska mjera od kotača do kotača: 67 cm, Nosivost 100 kg, Težina kolica 22 kg, Na svaki kupljeni novi proizvod dajemo garanciju u trajanju od godinu dana.


ELEKTROMOTORNI INVALIDSKI SKUTER

Elektromotorni invalidski skuter pouzdano je i udobno pomagalo, vrlo jednostavno za korištenje te sigurno u vožnji. Okretno sjedalo i nasloni za ruke koji se podižu omogućavaju lagano sjedanje i dizanje. Visina sjedala i pozicija može se podesiti čime se postiže optimalni položaj za vožnju.
Maksimalna brzina: 8 km/h
Elektromotorni skuter za djecu i manje osobe (slika 3 i 4). Testiran i provjeren, idealno su pomagalo za starije i teško pokretne osobe. Sklopiv i stane u mali auto.


ELEKTROMOTORNA INVALIDSKA KOLICA

Elektromotorna invalidska kolica idealna su za aktivne korisnike te im pružaju mogućnost ugodne vožnje. Sjedala se mogu prilagoditi individualnim potrebama osoba, čvrsta su i udobna. Zahvaljujući svojoj veličini moguće ih je koristiti unutar i izvan doma.
Maksimalna brzina: od 4 km/h – 8 km/h
Maksimalno opterećenje: 200 kg


NOVI GUSJENIČAR EVAC SKATE

Sprava za evakuaciju teško pokretnih osoba i invalida

Dimenzije kad je spreman za uborabu: 131 cm dužina, 42,6 cm širina, 81 cm visina
Dimenzije kad je spremljen: 110 cm dužina, 42,6 cm širina, 27 cm visina
Nosivost: 135 kg,
Težina: 20 kg,
Maksimalni Kut stepenica: 40°