Medicinski kreveti

Široka ponuda novih i polovnih medicinskih kreveta (drveni i metalni), medicinski kreveti vrlo su udobni funkcionalni, pružaju veliki broj funkcija od mijenjanja položaja poput podizanja uzglavlja, visine kreveta i podnožja. Na sve medicinske krevete nove i polovne dajemo garanciju.


MEDICINSKI KREVETI – DRVENI

Vrlo udobni i funkcionalani medicinski kreveti (drveni) pružaju velik broj funkcija mijenjanja položaja poput podizanja uzglavlja, visine kreveta i podnožja. U sebi imaju električni motor, a podnica pruža udobnost kod dužeg ležanja.

Za svaki medicinski krevet (drveni) imamo i pripadajuće standardne i antidekubitalne madrace, koji se prodaju odvojeno

Dimenzija podnice: 200 x 90 ,
Maksimalno opterećenje: 180 kg<
Novi kvalitetni Njemački medicinski krevet sa pouzdanim električnim motorima na daljinsko upravljanje ima velik broj funkcija poput podizanja uzglavlja, podnožja i cijelog kreveta latoflex podnica trapez za lakše podizanje a ako nije potreban lako se ukloni, savršen za opremanje staračkih domova i kućnu njegu

Tehnički podaci:
Nosivost: 175 kg
Težina kreveta: 101 kg
Dimenzije kreveta: 210 x 101 cm
Dimenzije ležišta: 200 x 90 cm
Garancija 24 mj.


MEDICINSKI KREVETI – METALNI

Medicinski kreveti (metalni) pruža velik broj funkcija mijenjanja položaja poput podizanja uzglavlja i podnožja. U sebi ima električni motor, a podnica pruža udobnost kod dužeg ležanja. Krevetu je moguće mijenjati visinu između 40 i 80 cm.
Dimenzija podnice: 200 x 90 ,
Maksimalno opterećenje: 180 kg


MEDICINSKI ORMARIĆ

Ormarić ima ploču koja služi kao poslužavnik. Visinu je moguće podesiti, nagnuti i učvrstiti. Na kotačima je pa ga je moguće jednostavno i brzo dovesti do kreveta, a isto tako brzo i odmaknuti. Ima jednu ladicu s obostranim otvaranjem, ormarić s vratim na obje strane te otvorenu policu.


STOLIĆ ZA HRANJENJE

Visinu i nagib ploče moguće je regulirati prema vlastitoj želji i potrebi. Stolić je na kotačićima pa ga je moguće jednostavno i brzo dogurati do kreveta. Rub ploče je podignut kako predmeti ne bi padali sa stolića.