Dizala za pacijente

Dizala za pacijente, mobilne dizalice i scalamobil su lagana, stabilna, udobna za korištenje i jednostavna pomagala za prijenos nepokretne osobe. Postolja dizala za pacijente imaju kotače te se mogu prilagoditi individualnim potrebama, ovisno o visini i opterećenju. Scalambili dizala za pacijente su pomagala za prijevoz nepokretnih osoba po stepenicama. Opremljeni su vlastitim kolicima za prijevoz osoba. Osim prodaje, obavljamo uslugu servisa i najma svih medicinskih pomagala. Dostavu u Zagrebu i okolici do 30 kilometara obavljamo besplatno, a ostale gradove po cijeni dostave.


MOBILNE DIZALICE

Mobilne dizalice su udobna i jednostavna pomagala za prijenos nepokretne osobe. Postolje dizalice ima kotače te se može prilagoditi individualnim potrebama, ovisno o visini i opterećenju. Zbog širine otvora baze omogućuje lagan pristup krevetu ili kolicima.

Maksimalno opterećenje: 160 kg.

SCALAMOBIL

Scalamobil služi za prijevoz nepokretnih osoba uz stepenice. Proizvod je lagan, kompaktan te jednostavan za upravljanje čak i u uskim prostorima. Opremljen je vlastitim kolicima, vrlo je čvrst i omogućuje brz i siguran uspon. Upravljanje tijekom uspona obavlja druga osoba, koja pomaže održati balans i putanju pomagala. Scalamobil je vrlo korisno pomagalo koje uvelike olakšava uspon uz stepenice.